Din Frisør

Vi omsætter dine tanker & ideer til fedt hår

VIGTIG BESKED

Kære kunder

For fortsat at kunne mindske risikoen for spredning af Corona-virus har regeringen netop forlænget den delvise nedlukning af Danmark, og derfor vil salonen holde lukket yderligere to uger.
Alle tider frem til den 13/4-20 vil derfor blive flyttet. Vi beklager endnu engang den ulejlighed det må give! De berørte kunder vil blive kontaktet i løbet af denne uge. Er du en af de berørte kunder, kan du hjælpe os ved selv at ombooke din tid online.
Tusinde tak for den forståelse vi har mødt fra jer alle! Det betyder utrolig meget. Alle øvrige tiltag fra regeringen, der berører os, vil fortsat blive fulgt nøje!

De kærligste hilsner Lotte, Jannie, Anette og Charlotte, Din Frisør
[BREAK]
Din Frisør er en moderne frisørsalon beliggende på gågaden i Hobro. Nærmere betegnet ved siden af Bies Gård.

Din Frisør tilstræber at yde den bedste service med individuelle råd og vejledning til dig og dit hår. Højt serviceniveau til alle vores kunder samt høj trivsel blandt medarbejderne er en vigtig ting hos os.

Vores frisører følger ofte kurser i både ind- og udland, og er derfor altid opdateret på både trends og teknikker. Vi vil altid gøre vores yderste for at opnå det bedste resultat, og for at finde den bedste løsning som passer til netop dit behov.

Vi har mere end 30 års erfaring, og alle vore medarbejdere er højt motiverede og veluddannede. Nøgleordene hos Din Frisør har altid været ekstrem god service, godt humør, professionalitet og ikke mindst gode priser.

Vores mål er, at du altid er glad og tilfreds, når du har handlet med os!

[BREAK]